Vendéglő a világ végén

 2013.01.28. 21:09

fenykep0047_1359403648.jpg_1536x2048

"Fontos megjegyezni, hogy minden valószínűségre fittyet hányva egy ámbráscet jelent meg egy idegen bolygó légterében, több mérföldnyi magasságban. Mivel ezek a körülmények nem ideálisak egy bálna számára, szegény párának kevés ideje maradt, hogy felfogja bálna voltát.
Ezeket gondolta zuhanás közben: „Mi történik? Hol vagyok? Ki vagyok? Miért élek? Mi célból? Mi az, hogy „Ki vagyok?”, Hm, mi ez? Olyan csiklandozásféle…muszáj lesz elneveznem a dolgokat…legyen ez a farkam! Igen. És mi ez a zúgás, amit mostantól a fejemnek nevezett dolog mellett érzek? Szél. Ez jó név. Így fogom hívni. Hű, de izgalmas. És mi ez az izé, ami felém száguld? Nagy, sima és gömbölyű. Egy kerek hangzású név kell neki. Ö-vel. Mondjuk…Föld. Föld! Ez az! Föld! Vajon barátságos lesz hozzám? Szia Föld!"


...valaki mesélje el nekem, hogy került egy lufi-cet a Gőte menyezetére, és miért?

A bejegyzés trackback címe:

https://kalapalol.blog.hu/api/trackback/id/tr725049960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sazerac 2013.05.03. 13:40:51

Az nem lufi. Egy szuperintelligens pándimenzionális létforma a mi univerzumunka való betüremkedése. Céljaiak felfoghatatlanok a a mi csökevényes, alacsony energiaszitnű három dimenziós idegrendszerünk számára. De egy biztos. Tarajos Gőtében való feltünésiekt nagyn jó leszt, mivel hamarosan jönnek a vogonok, akik énekelnek majdan volt nékünk, ami párját ritkítja az univerzumban. Hol a söröm???
süti beállítások módosítása