Mert minden mindennel összefügg.



A világot a gyíklények irányítják. Világuralomra törésük leghatékonyabb eszköze annyira megszokott és közönséges, hogy nem is sejted: nap mint nap elsétálsz mellette: bizony, a várost évek óta ellepő építési területek és munkagödrök azok.

Gondold csak végig: biztos, hogy a te környékeden is akad egy felásott, elkerített terület, BELÉPNI TILOS táblával, ahol már jó ideje nem láttál senkit dolgozni.

De mik is ezek a gödrök, kérdezheted, és egyáltalán, hogy jön ide a chemtrail?

Íme: ezek az építmények földbe ásott, három méter mély, és ugyanilyen széles "kockák", melyek középen fallal vannak elválasztva, a falban egy 30 cm átmérőjű lyukkal, melybe egy tömör rézhengert tesznek. A rézhengerre egy dinamó-elven működő szerkezet van erősítve.



Jó, jó, de HOGY JÖN IDE A CHEMTRAIL? - kérdezheted továbbra is.



Nos: a chemtrail-eljárás alatt, mint az köztudott, finom alumíniumport szórnak a civil lakosságra, ám közkeletű tévedés, hogy ezzel mérgeznék őket, sőt! Mint az tudományosan bebizonyított, bizonyos etnikai csoportok genetikájukból adódóan különös vonzalmat táplálnak az alumínium és a színesfémek iránt. Ezzel az eljárással a szervezetbe juttatott alumínium növeli ennek az etnikumnak az ellenállóképességét, előnyt biztosít neki embertársaival szemben a sikeres szaporodáshoz (mint azt a mellékelt demográfiai adatok is biztosítják.)

Az így előnyökhöz juttatott etnikai csoport hosszú évek megfigyelései alapján immár mindenféle félelemérzet nélkül, szinte a tiltó tábla miatt direkt kényszert érezve hatol majd be a fent leírt munkagödrök területére, ahol is működésbe lép a TERV:



A gödör két felén két chemtraillel felturbózott egyén, belső kényszernek eleget téve megpróbálja megszerezni a színesfém hengert, ami így a dinamóra kapcsolva áramot termel. Mivel nem bírnak egymással, jönnek a rokonok segítségképp. Mikor minden rokon a gödörben van, a Bilderberg csoport "Közgép" nevű fedőszervezete hermetikusan lezárja az építményt. Mivel nevezett etnikumról tudjuk, hogy nem veti meg a döghúst, valamint rokonokkal is képes szaporodni, így a konstrukció további beavatkozást nem igényel, megvalósul az olcsó, tiszta környezetbarát energiaforrás, hozzájárulva ezzel az esőerdők megmentéséhez, és területük újbóli növekedéséhez, ami a gyíklények eredeti természetes közege.



És a kör bezárul.



A leírásban "etnikai csoport"-ként emlegetett nép természetesen a piréz. Minden piréz ismerősömtől elnézést kérek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalapalol.blog.hu/api/trackback/id/tr736621307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása