a.)
Az első versenyző egy 17 éves "zenész" srác, akit nagyon ne nézzek már kezdőnek, hiszen lépett fel már 'sulinapon, a tornateremben' is. Szívesen jönne hozzánk is zenélni vérprofi csapatával (remekül tudnak pl. Tankcsapdát), a koncert útjában csupán a kérdés áll, amivel be is került játékosaink közé, miszerint:

"..oszt' fizetni mennyit fizettek?"

b.)
Kettes számú játékosunk Zsolti, a kopaszodó negyvenes meleg cigány, aki kizárólag dalban kommunikál az emberekkel. Pályaműve egy két perces szerenád, melyben hamis, ám cérnavékony és magas hangon kérlel, hogy "adjak neki még egy esélyt", majd hirtelen a mellette álló lányra ugrik, és análszexet imitál, mielőtt kidobom.
Kifelé menet, mintegy kiegészítő anyagként csókot dob minden férfinak.

c.)
Harmadik pályaművet csoportosan delegálja három tini.
Eset leírása: Hátsó terem, kisasztal, beborítva KFC-szeméttel, közepén esztétikusan elhelyezve két (nem nálunk vásárolt) borosüveg, dugó benyomva, ahogy úri körökben illik. Óvatos megközelítés, mondom a srácoknak, hogy ez így nem lesz jó...
Csapatvezető tini arcán őszinte szégyen, bocsánatkérés ezerrel, megesküvés földre-égre, hogy ilyen többet soha, majd kidobja a SZEMETET, basszus..
Szép udvariasan szólok, hogy nem a szeméttel van itt a gond, hanem azzal, hogy behoztak némi bort. Erre a srác szintén hamisítatlan őszinteséggel a következő, jelölést érő mondatot találja kiejteni a száján:

"Ez is gond? Nem tudtuk, hogy itt is lehet kapni...."

Bort.
Kocsában..
Á.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalapalol.blog.hu/api/trackback/id/tr365060857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása